Scouting Heesch Blogboek

Westmalle Dag 2: Spierpijn en toffe programma's

Dannique en Sanne van der Lee

Hallo allemaal,

Wij zijn wakker geworden om 8:30 met ongelooflijk veel spierpijn van de lange fietstocht van gisteren. We hebben een half uur gedaan over opstaan want iedereen was nog wel moe. Gelukkig hadden wij tijdens het ontbijt genoeg koffie voor iedereen. De sfeer zat er meteen goed in!

Na helemaal klaar te zijn met onze ochtend rituelen, zijn we door gegaan naar het eerste taak: De laatste dingen afmaken van de opbouw van het kampterrein. We waren hier snel klaar mee omdat er niet veel te doen was dus we hadden tot ongeveer half 12 een rust momentje. Om half 12 kwam ons eerste echte programma: het programma van Tom en Jens. We zijn begonnen met 2 is te veel. In dit geval was het 2 is te veel met bomen. Er mocht maar 1 persoon bij de boom staan en er waren 2 tikkers en 1 persoon moest rennen. Na dit spel hadden wij lunch om daarna ons programma voort te zetten. Het tweede spel was Chinese muur en het laatste spel was ninja.

Na dit super leuke programma van makers Tom en Jens zijn we over gegaan tot rust moment. We hebben formule 1 gekeken op een beamer. #gomaxxx
Programma 2 van deze dag was het de beurt aan Joey en Luuk. We zijn begonnen met Empire stratego. Het is hetzelfde als normale stratego alleen om te kunnen upgraden van bom/verkenner moet je delfstoffen vinden en tegelijkertijd ook nog een kasteel bewaken. Over het algemeen was dit echt een leuk spel. Na dit spel hebben wij een paar potjes buskruit gedaan wat over het algemeen altijd wel leuk is.

Als avondeten hebben wij een fantastisch drie gangen menu gegeten. Als voorgerecht hebben wij tomatensoep met vermicelli gegeten, als hoofdgerecht wraps met kip, sla en kaas en als nagerecht framboos vla en aardbei/kers vla. Na het avondeten gaan wij een quiz programma doen gemaakt door Ella en Judith.

Groetjes,
Dannique en Sanne van der Lee