Scouting Heesch Blogboek

Westmalle Dag 5: Cocktails, Fietsen, Zwemmen en TikTok!

Brigitte, Daphen en de rest van de rs.

Dinsdagavond hadden we spa en cocktail programma. We begonnen met een Quiz, waar je ingrediënten mee kon verdienen voor je cocktail. Nadat de Quiz klaar was gingen we met de groep de cocktails maken. Dit was erg gezellig! Daarna ging ieder groepje een hapje maken. Zoals nacho’s, wraps, en banaan met chocolade. Nadat we dit hadden opgegeten was het super laat, de meeste gingen naar bed en sommige gingen nog bij het kampvuur chillen. We hebben er met z’n allen een gezellige avond van gemaakt.

Woensdagochtend zijn wij om half 8 opgestaan om ons voor te bereiden op de fietshike. De hike ging niet zonder slag of stoot, dit begon al toen we te laat vertrokken. De tocht zelf ging best goed, iedereen heeft de tocht helemaal uit gefietst. We hadden een gps tocht van 50 kilometer naar een zwemplas toe. Daar zijn we gaan zwemmen en hebben we lekker gaan chillen. Meerdere mensen zijn verbrand ondanks dat we ons super goed hebben ingesmeerd.

Na het zwemmen fietsten we naar een friettent genaamd het kartofeltje en gingen we lekker frietjes eten. Na het eten is ook onze eerste tiktok ontstaan voor het RS tiktok account genaamd: RS_heesch. Na de tiktok moesten we nog een stukje naar het kampterrein fietsen.

Nu gaan we een film kijken en lekker chillen bij het kampvuur. Morgen krijgen jullie ff een goede review van de film en tot morgen.

Groetjes,
Brigitte, Daphne en de rest van de rs.