Scouting Heesch Blogboek

Westmalle Dag 7: Bed, Bier & BBQ

De stafjes.

Lief dagboek,

Vandaag staat er een bijzondere dag op de planning, de vrije dag! Traditiegetrouw een van de leukste dagen van ons zomerkamp waar iedereen lekker mag doen waar ‘ie zin in heeft. Van lekker chillen tot naar een toffe locatie gaan. Dit jaar een kleine andere vorm van de vrije dag, aangezien we niet zomaar ons kampterrein kunnen verlaten i.v.m. corona. Maar dat mag de pret uiteraard niet drukken!

Na een gezellig kampvuurtje gisterenavond/vannacht lagen de meesten laat in bed en sliepen we lekker uit. Of sliepen sommigen helemaal niet. Onze dag startte om half 12 met uiteraard en overheerlijk kopje perculatorkoffie en een luxe ontbijtje met chocopops, muesli en zachte bolletjes.

Om het belangrijkste nieuws uit Nederland niet te missen, keken sommigen de laatste aflevering van de Bachelorette. Spoileralert: Joey gaat er met Gaby vandoor. Hier was niet iedereen het mee eens, maar beide finalisten werden stevig bekritiseerd door de experts van onze groep.
Nick wil jullie graag nog even verwijzen naar de aflevering op Videoland.

De rest van de dag bestond uit spelletjes spelen, volleyballen, vuurtje stoken en gezellig chillen met elkaar. Aan het eind van de middag gingen we met een deel van de groep een bezoekje brengen aan onze buren, namelijk de Westmalle Trappisten brouwerij/café. Geen paniek, al onze lieve kindertjes houden zich natuurlijk aan de gemaakte afspraken. We gingen al weer snel terug richting ons kampterrein want er moest natuurlijk even ge-BBQ’d worden.

Het avondeten bestond dus uit een lekkere BBQ, volledig verzorgd door grillmeisters Luuk en Martijn. “Een dag niet gebakken is een dag niet geleefd” verteld grillmeister Martijn vol passie tegen de schrijvers van dit blog. We zien dat hij geniet. Met al onze volle buikjes werden er nog een paar actieve Tiktok filmpjes opgenomen en was het alweer tijd voor een gezellig kampvuurtje.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende wanne,
Heel veel liefs, de stafjes.