Scouting Heesch Blogboek

Dag 4: Hike (II)

Niels

Na een heerlijke overnachting onder een zeiltje, werden we getrakteerd op een heerlijk ontbijtje gemaakt door Rob en Jon. Na het opruimen van onze slaapplekken konden we weer vertrekken. De eerste kilometers voerden ons weer langs prachtige stukjes natuur, afgewisseld door leuke, modderige paadjes. Na de eerste post werd het ons makkelijk gemaakt omdat we een kaartje hadden waarop de route naar de volgende post stond uitgestippeld. Vanaf die post gingen we met de auto verder. Aan de hand van foto’s moesten we onze route vinden naar de kerk van Hamoir.

Nadat ook het andere deel van het groepje gearriveerd was gingen we naar het water. Hier lagen kano's klaar! De kanotocht voerde ons langs prachtige stukjes van de Ardennen. Het riviertje was over het algemeen rustig, al lagen er soms wel van die leuke rotsblokken in de weg. Nino werd het extra moeilijk gemaakt aangezien hij van zijn medestafjes een kano had gekregen voor gevorderden.

Na het kanoën gingen we met de auto terug naar het kampterrein. Na de nodige slaapmomentjes in de auto werden we eenmaal terug op het kampterrein getrakteerd op overheerlijke pannenkoeken gebakken door de staf. Hierna hebben we nog even bij een lekker warm kampvuurtje gezeten, maar al snel zijn we naar bed gegaan, aangezien we toch wel moe waren.

Meerdere foto's volgen nog!

Tot morgen!