Scouting Heesch Blogboek

Let the Itnahs games begin!!

De groentjes

We kwamen aan in Zetten, de locatie van ons kamp. Alle spullen werden buiten neer gezet, toen ging iedereen haar ouders gedag zeggen. Sommige ouders zijn nog een keer terug gereden om dat ze de belangrijke vip passen waren vergeten…. Die heb je nodig om mee te kunnen doen aan de game.

Nu de ouders weg waren, ging presentatrice Petty en cameraman Carlo ons een rondleiding geven door het gebouw. Daarna gingen we de bedden klaar leggen. Nu alle belangrijke dingen klaar waren, gingen we Tien tellen in de rimboe spellen en ook nog buskruit. De stafjes deden ook leuk mee :)

Toen was het tijd voor de boterhammen van Raksha, die had ze voor ons gemaakt!
Alle boterhammen waren op en toen kwamen de presentatrice en de cameraman weer terug. Die namen ons mee naar de studio van de spelmaker Emmy Evers. Die heeft het spel Itnahs ontworpen. Wij kregen de opdracht om die te gaan testen, er zijn 7 levels die we moeten voltooien. We begonnen natuurlijk bij level 1, dat was Monopoly.

We gingen op de fiets naar het park, daar gingen we het spel Monopoly spellen. Ons groepjes had het spel gewonnen. Yesss!!

Toen we weer terug maken, hadden we lekker tijd voor ons zelf. Daarna was het alweer tijd om te gaan eten. We aten Spaghetti en kregen als toetje Vla.

Nu was het tijd voor corvee, wij kregen de taak om het logboek te gaan schrijven.

Groetjes de Groentjes
Lieke, Maud en Fenna