Scouting Heesch Blogboek

Mario kart race

De vossen

Nadat het ontbijt klaar was, werd de welp van de dag bekend gemaakt, dit was Jade. Toen was het tijd voor het corvee en daarna ging het alarm weer af… Tijd voor een nieuw level, we gingen level 4 doen.

Toen we weer door de deur van de spelmaker waren geweest, waren we in het nieuw level. Dit keer stonden Mario en Luigi daar, die reden in een keer weg. Die hadden namelijk een race precies toen wij daar binnen kwamen. Nu hun race klaar was, daagde ze ons uit, om ook zo'n snelle race te gaan doen.

Nadat iedereen haar spullen voor de fietstocht had gepakt, mocht het eerste groepje gaan. Op de eerste post zat Mario, daar moest je een parcour doen op snelheid. Dan kon je daar speciale blokjes winnen, om aan het einde van de eindtijd af te halen.

Na weer een stuk verder te hebben gefietst, zagen we op de volgende post Luigi. Daar kon je ook van die kaartjes winnen, door de hele tijd Aaaa te roepen.Als je dat goed deed mocht je de kaartjes meenemen.

De laatste post had een leuke speeltuin, daar mochten we even uitrusten. Daarna weer zo snel mogelijk weer terug want dit moet allemaal zo snel mogelijk.

Eenmaal toen we terug waren werd er gekeken wat eindstand was, wij zijn met ons groepje 2de geworden. Het level was behaald.