Scouting Heesch Blogboek

Waar is Jane? / Holland's got talent

Team koekwaus / de Vossen

We begonnen de ochtend met het 5de level, dat was Hay-day. Toen we het level in gingen, stonden daar een boer en een koe. De boer wilden zijn koe gaan verhandelen, daar mochten wij bij gaan helpen. We gingen het spel Koehandel spellen. Liz en Maud hadden het spel gewonnen. Yess, level 5 behaald.

Daarna gingen we snel lunchen, weer met de boterhammetjes van Raksha. Toen ging in een keer weer het alarm af. Daar stond tarzan helemaal in paniek, want Jane was kwijt. Aan ons de opdracht om haar te gaan zoeken, alleen voor dat kon moesten we eerst nog maar eens gaan oefenen met klimmen. Snel iedereen in de auto en toen we gaan.

Eenmaal aangekomen, kregen we uitleg konden we aan de slag. In het begin hadden we wat vertraging.. want er waren een aantal shanti’s die niet meer verder durfde. Iedereen die wilde heeft het 3 meter en het 6 meter parcours gedaan. Er was ook nog een vrije val en je kon abseilen. Na een paar uur was het weer tijd om te gaan.

Toen we weer terug waren, zat Jane in een boom. Daar durfde ze niet meer uit, maar daar waren Tarzan en de Shanti’s om er te helpen. Tarzan was weer helemaal gelukkig want Jane was weer gevonden.

Daarna was het tijd om lekker even uit te gaan rusten. Na lekker even niks gedaan te hebben gingen we eten,FRIETJESSSS met snacks. Die waren heel erg lekker!!

S Avonds na het corveeën ging het alarm weer af.. tijd voor het allerlaatste level.

Deze keer stond daar Martijn Krabbé. Die daagde ons uit om een optreden te gaan geven, die hadden wij natuurlijk al lang bedacht!

We hebben gebingood, een toneelstuk gehad een liedje en een dansjes. Nadat iedereen klaar was, kregen we marshmallows met koekjes. Die mochten we zelf klaar maken boven het kampvuur, nadat die allemaal op waren was het tijd om naar bed te gaan. De oudste mochten nog langer opblijven, want die hadden natuurlijk oudste avond.